Vi er stolte over SMB Hosting

Vi er de bedste til det, vi gør, og vi garanterer at du får den bedst mulige oplevelse hos os.

Historien helt kort

Efter at have været i hostingbranchen i mange år, via tidligere jobs – faktisk i over 35 år tilsammen – startede vi vores egen virksomhed med det mål, at skabe en forretning hvor du som kunde er i fokus.

Vi har kendt hinanden i rigtigt mange år, og har da også arbejdet sammen i lang tid forud for tankerne om at drive vores egen virksomhed.

Efter at have kigget på andre i samme branche, følte vi ofte at man blev mødt med løsninger hvor kundens behov ikke var det der blev fokuseret på, og at man som kunde ofte måtte betale meget mere end man i grunden var blevet lovet eller det man havde brug for, og ofte også låst med sin løsning så det, at kunne udvide efter behov nærmest var umuligt, eller ville ende med at koste en formue – dette vil vi lave om på!

Vi har gjort det til vores mission, at forenkle livet for dig som web professionel til en fair og gennemskuelig pris.

Vi er nok en lille virksomhed ja, men vi brænder for at skabe holdbare, transparente og skalerbare løsninger som vores kunder kan være tilfredse med.

Vores erfaring gør også at vi kan levere et væld af forskellige løsninger, som ikke altid er noget der kan puttes ned i en “produkt kasse”, og er derfor altid villige til at gå i dialog med dig om lige netop den løsning du mangler.

Vores kundeservice

Vi brænder for at give dig høflig, tålmodig og dansk kvalitets support, præcis som du forventer og fortjener det.

Vi kvalitetssikrer vores support med et anerkendt ticket system, så du kan få den hjælp du har brug for, hver gang og til den tid vi har aftalt.

Vi har altid en ekspert klar til at hjælpe dig med dit webhotel og alt det tekniske der følger med, og hvis du hellere vil bruge din energi på din forretning, så tilbyder vi en hjælpende hånd i form af IT-hjælp som du kan købe når du har brug for det – så ordner vi det hele.

Hvis det er kritisk for din forretning at du altid er én af de første der bliver hjulpet og får svar, kan du købe vores Business Webhotel eller opgradér Essential eller Economy med prioritet support.

Hos SMB Hosting bygger vi på lange og gode kunderelationer, og det er ikke mindst vores stærke kundeservice årsag til.

Vores serverdrift

Det er med mange års erfaring inden for webhosting og serverdrift, at vi har lært at man kommer længst med en proaktiv indgangsvinkel, og at det er kritisk at gøre en ekstra indsats for at opdage små fejl og problemer før de bliver et irritationsmoment eller reel nedetid for en eller flere kunder.

Vi overlader ikke vores server drift til andre, vi installerer alle vores servere fra bunden og tuner dem i forhold til performance. Derefter gør vi dem klar til at modstå truslerne på Internettet med forskellige sikkerhedsmæssige tiltag som vi løbende følger op på.

For at sikre en stabil og sikker drift af vores kunders webhoteller, monitorerer vi alt på serverne som f.eks. MySQL, HTTP, CPU, RAM, disk, netværk og backup integritet og det gør vi døgnet rundt, året rundt.

Det perfekte webhotel er mere end god kundeservice og et brugervenligt kontrolpanel, det kræver en gedigen, sikker og stabil serverdrift.

Vores mission

Vi tilbyder små og mellemstore danske virksomheder webhosting og domæner til fair priser, samt professionel IT-hjælp og outsourcing for dem som hellere vil bruge deres energi på forretningen.

Med sofistikerede server-teknologier, samt en kompromisløs tilgang til kvalitet og sikkerhed – stiller vi os helt i front, på det danske webhosting marked.

Vores vision

Vi vil være anerkendt som dansk virksomhed, der dækker små og mellemstore virksomheders behov for webhosting, professionel IT-hjælp og outsourcing.

Vi vil opnå dette gennem fremragende produkter, rådgivning og support, og ved at tilbyde mest muligt funktionalitet og ressourcer, på en så simpel og billig måde, så alle virksomheder kan være med.